کله جوش
نوشته شده توسط : بابک د

خوراک کله جوش

مواد اولیه :


گوشت چرخ‌كرده 500 گرم
پياز سرخ‌ و گردوی خرد شده از هر کدام 100 گرم
مرزه، نعنا و ترخان يك قاشق سوپخوري
تخم گشنيز يك قاشق مرباخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشك 150 گرم

(غذاي محلي روستاي يرك استان قزوين)


طرز تهيه:
اول گوشت چرخ‌كرده را با نمك، ادويه و پياز رنده‌شده مخلوط كرده و با پياز سرخ‌شده تفت دهيد. سپس سبزي‌هاي خشك را ريخته دو تا سه پيمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتي آب آن نصف شد كشك و گردو را بريزيد و از روي حرارت برداريد. كله جوش آماده است مي‌توانيد آن را با نان سنگك يا بربري ميل كنيد.





:: موضوعات مرتبط: آشپزی ایرانی , ,
:: برچسب‌ها: انواع غذاهای محلی , انواع خوراک , خوراک کله جوش ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 5 مهر 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: