![خوراک کله جوش](http://upload7.ir/imgs/2014-01/02842436322152813251.png)
مواد اولیه :
گوشت چرخكرده 500 گرم
پياز سرخ و گردوی خرد شده از هر کدام 100 گرم
مرزه، نعنا و ترخان يك قاشق سوپخوري
تخم گشنيز يك قاشق مرباخوري
روغن، نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
كشك 150 گرم
(غذاي محلي روستاي يرك استان قزوين)
طرز تهيه:
اول گوشت چرخكرده را با نمك، ادويه و پياز رندهشده مخلوط كرده و با پياز سرخشده تفت دهيد. سپس سبزيهاي خشك را ريخته دو تا سه پيمانه آب اضافه كرده تا بجوشد وقتي آب آن نصف شد كشك و گردو را بريزيد و از روي حرارت برداريد. كله جوش آماده است ميتوانيد آن را با نان سنگك يا بربري ميل كنيد.
![](http://poiweq2213.com/nabimages/HB/H-Italian.gif)
:: موضوعات مرتبط:
آشپزی ایرانی ,
,
:: برچسبها:
انواع غذاهای محلی ,
انواع خوراک ,
خوراک کله جوش ,
:: بازدید از این مطلب : 100
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0